2014

Adéu al Carnaval de Roses 2014

El Carnaval de Roses ha arribat a la seva fi, han estat 5 dies de festa sense precedents, un Carnaval a on s'ha aconseguit amb molt d'esforç recuperar de mica en mica la bona imatge de la nostra gran festa.

Una temperatura esplèndida ha permès un bon desenvolupament dels més de vint actes diferents que s'hi han desenvolupat a la Vila al llarg de la festa.

Etiquetes:

Canvi d'ubicació per l'arrossada d'avui dilluns

Bon dia Carnavaleros! Us informem de què des de l'Àrea de Festes de l' Ajuntament de Roses ens han comunicat que l'arrossada prevista per avui dilluns es durà a terme al Pavelló Poliesportiu a causa del mal temps.

Totes aquelles colles que hi vulguin assistir amb la seva carrossa ho podran fer, ja que s'ha habilitat el pàrquing del CEIP Montserrat Vayreda per a poder-les estacionar.

Etiquetes:

Ja tenim Reis pel Carnaval de Roses 2015

Aquesta tarda a tingut lloc a l'envelat de la Plaça Frederic Rahola la proclamació dels Reis i les Reines del proper Carnaval de Roses 2015 que és durà a terme a la Vila de Roses del 12 al 16 de febrer de 2015.

Una ceremónia plena de sentiments barrejats, un xic de tristessa per la retirada dels actuals Reis i Reines que han estat durant aquest Carnaval i molta il.lusió per els nous anomenats Reis i Reines del proper Carnaval.

Etiquetes:
Contingut sindicat