Molt bona valoració del Carnaval de Roses 2014

Ahir al vespre va tenir lloc al Teatre Municipal de Roses una reunió per valorar la passada edició del Carnaval Rosinc.

Una trobada entre representats de l'Ajuntament de Roses i diversos membres de les colles participants. Aquesta trobada que es du a terme cada any després de la festa serveix per a consensuar entre tots noves idees així com per corregir els possibles errors d'organització que s'hagin pogut donar durant els dies de festa.

Enguany tots han coincidit en destacat el bon desenvolupament, tant a nivell d'imatge i comportament per part de totes les colles participants com en la reducció del consum d'alcohol durant les passades, fet que s'atribueix a la forta campanya realitzada des de l'àrea de joventut del consistori.

Entre els temes tractats en aquesta trobada, cal destacar d'alguns, com per exemple la proposta de deixar fixat el pavelló i la pista annexa com a lloc idoni per a celebrar l'arrossada del dilluns, per tal de no tenir que està pendent de la climatologia que fins ara impedeix decidir amb antelació si es pot fer davant de mar o no.

Canvis en el sorteig d'ordre de sortida de les colles

Altre de les novetats que es presenten pel proper Carnaval fa referència al sorteig d'ordre de sortida, pel qual es va consensuar entre tots fer-ne tres sorteigos diferents pels tres dies de passada. Aquest fet es va valorar molt positivament per part de totes les colles, ja que això no suposarà sortir des de la mateixa situació tots els dies i suposarà un avantatge per aquelles colles que els hi ha t sortir en una posició molt endarrerida.

S'acorda suprimir el pregó de Carnaval

Una altra decisió important que es va prendre ahir, va ser la de suprimir el pregó de Carnaval, a causa de la poca acceptació que té per part del públic assistent, fet que també suposarà un estalvi econòmic que es podrà emprar per una altra tasca, encara per decidir.

D'Altra banda, tant l'Alcaldessa de Roses, Montse Mindan, com el regidor de festes, Juan Manuel Martínez, van agrair i felicitar a totes les colles per la bona entesa que hi ha alhora de col·laborar i els hi van assegurar que la subvenció de 18.000€ que han rebut aquest any, es mantindrà de cara a l'any que bé.

El proper Carnaval de Roses, es cel.lebrarà a la Vila del 12 al 16 de febrer.

Etiquetes: